Skærmskift iPhone

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Så let er det at få foretaget et iPhone skærmskift

Du finder herunder en lang række ”produkter” til forskellige enheder. Med ”produkter” menes, at du kan gå ind og købe produktet, akkurat som du ville have gjort med et iPhone 6 cover eller en powerbankForskellen er bare, at du her både køber et fysisk produkt i form af skærmen og en service, i form af selve iPhone skærmskiftet. Du modtager en kvittering, og kan herefter gå ned i din lokale forhandler og få skærmskiftet udført eller blot sende enheden til vores butik i Odense – så klarer vi den derfra. Vil du læse mere om, hvorfor du bør vælge os til at udføre skærmskiftet på din iPhone?

Vi er professionelle og servicemindede

Den mest markante årsag til at vælge en virksomheds service, om det så er din tandlæge, mekaniker eller iPhone-guy, er naturligvis professionalismen. Et af vores fokusområder er derfor, at give dig en oplevelse, som gør det værd at komme igen. Vi har specialiseret vores medarbejdere i at udføre den ønskede opgave bedst muligt og samtidig holde dig opmærksom på, hvad der skal gøres, pris og muligheder. Vi har både snakket med, og lavet iPhone skærmskift for, tusindvis af kunder – derfor ved vi både hvordan vi tager hånd om dig som kunde, og din iPhones ødelagte skærm. Vi gør det hurtigt: Derfor tilbyder vi nogle af landets billigste iPhone skærmskift, til trods for, at vi har erfaringen på vores side.

Er du i tvivl om, hvad der helt præcist er galt med din telefon, bør du tage den med ned i butikken. Her har vi langt bedre mulighed for at vejlede dig, med hjælp fra de bedste værktøjer og specialister til formålet.

iPhone Skærmskift - 3 års garanti og god kvalitet

Hos WeCoverYou får du, når et skærmskift udføres, hele 3 års garanti på reparationen. Dette betyder helt konkret, at du aldrig vil skulle stå til ansvar for, eller have nogen form for bøvl, grundet eventuelle fejl forårsaget af os. Det sker ekstremt sjældent, men skulle der være problemer, er det altså os, der håndterer det for dig! En af de primære grunde til, at problemerne så sjældent optræder er, at vi benytter os af originale kvalitetsskærme (OEM) og har autoriserede værksteder. Har du således, eksempelvis, brug for en reparation af iPhone 5s skærm, får du en ny skærm, monteret af en autoriseret medarbejder. Billigt og nemt. 

Vi er et af landets absolut bedste valg, hvis du vil sikre dig en gennemført service.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Nu har vi præsenteret alt, hvad der måtte være at vide om et iPhone skærmskift hos WeCoverYou. Skulle du alligevel sidde tilbage med et eller flere spørgsmål, som du ikke har fået besvaret, er du dog altid velkommen til, at tage kontakt til webshoppen eller din lokale forhandler. 

Du finder de relevante kontaktinformationer på listen over butikker.

"
Loading... Vent venligst ...