Batteriskift iPhone

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

Batteriskift iPhone: Professionelt, til en fornuftig pris

Vores absolut fornemmeste opgave hos WeCoverYou, er at sørge for, at du altid går fra vores forretning med et smil. Her er det fuldkommen ligegyldigt, om du er blevet serviceret i en af vores fysiske butikker, eller du har sendt din enhed til vores afdeling i Odense. Ønsker du at sende din enhed, finder du de nødvendige informationer til indsendelse af produkt til reparation, under det ønskede produkt/service. Vi arbejder med nogle af markedets absolut bedste priser, men gør på samme tid vores bedste for, at dit batteriskift, såvel som andre reparationer, forbliver en god oplevelse, hvor der bliver taget godt hånd om både dig og dit produkt.

6 måneders garanti

Når du får udført et batteriskift på din iPhone, har du altid 6 måneders garanti på selve reparationen. Dette betyder altså, at du aldrig vil stå til ansvar for eventuelle fejl, der ligger på vores skuldre. Dette sker meget sjældent, men skulle uheldet alligevel være ude, er det som kunde ganske rart at vide, hvem der tager skylden.

Et batteri som holder længe

Ved at vælge et batteri i original kvalitet (OEM), slipper du for dårlige kopier med ekstremt kort batterilevetid. Vi ønsker kun at byde vores kunder det bedste, så vi ikke ser dem igen lige foreløbigt. Til gengæld anbefaler de os til både venner og familie.

Styrk batterilevetiden yderligere

En enkelt ting, som vi desværre ikke kan gøre ret meget ved, er, at batterier til iPhone, iPad og lignende enheder, ikke holder for evigt. Batterierne vil med tiden aflade hurtigere, hvilket betyder, at din telefon heller ikke kan holde strømmen lige så længe. Apple har her skrevet en guide, som giver dig nogle gode råd til, hvad du selv kan gøre, for at holde din iPhones batteri i live længst muligt. BT har ligeledes skrevet en let guide, som giver dig nogle lavpraktiske idéer til, at holde din mobils strømforbrug nede, hvilket naturligt også medfører en længere batterilevetid.

Kontakt os eller kom en tur ned i butikken!

Har du spørgsmål til vores services eller vil du bare have en sludder? Så er vi altid klar både på mail: salg@wecoveryou.dk , telefon: 71 74 50 50 og i butikken. Du finder vores butikker landet over her, på vores liste over forretninger. Både på webshoppen og i vores butikker, finder du ligeledes en lang række andre, spændende produkter. Vi vil heriblandt nævne vores brede udvalg af de populære iPhone covers, powerbanks og specielt panserglas til iPhone. Vi glæder os til at høre fra dig!

"
Loading... Vent venligst ...