Bagsideskift iPhone

9 vare(r)

pr. side

9 vare(r)

pr. side

Danmarks billigste autoriserede bagsideskift på iPhone

Du vælger helt selv, i hvilken af vores butikker landet over du ønsker at få udført dit iPhone bagsideskift. Alt du skal gøre, er at bestille bagsideskiftet – akkurat som hvis du havde købt et iPhone coverHerefter får du tilsendt en kvittering på mail, som du skal fremvise, når du tager ned i butikken for at få bagsiden skiftet. 

Vil du slippe for så meget besvær som muligt?

Så kan du i stedet sende din iPhone til os, med kvitteringen vedlagt, til adressen: WeCoverYou, Emil Neckelmanns Vej 15E, 5220 Odense SØ.

Bagsideskift iPhone: Vi har lavet i tusindevis

Rigtigt mange webshops tilbyder dig muligheden for at købe selve bagsiden til din iPhone og selv udskifte den. Dette kan være en ganske fin løsning, såfremt du har mod på det, og styr på det tekniske. Ikke desto mindre er vores erfaring, at mange klart foretrækker at lade en professionel klare jobbet og dermed være sikret, at det er gjort med den rigtige teknik og det mest optimale værktøj. Som titlen siger har vi gjort det tusindvis af gange før, hvormed du ved at handle hos os er sikret et bagsideskift på din iPhone, hvor personen der udfører jobbet, har fuldstændig styr på opgaven.

3 års garanti, når du får lavet iPhone bagsideskift

En af de helt store fordele, ved at få din bagside skiftet hos WeCoverYou, er de 3 års garanti som medfølger. De 3 års garanti dækker udelukkende bagsiden, men sikrer altså, at eventuelle fejl fra vores side i forbindelse med dit iPhone bagsideskift, aldrig bliver dit problem. Det er dog yderst sjældent at ovenstående garanti overhovedet bliver relevant, da vores valg af bagsider til iPhone, i form af OEM*, og vores dygtige, autoriserede personale gør, at antallet af fejl er så få, som overhovedet muligt. *OEM-bagsider skal forståes som bagsider i original kvalitet til iPhones. 

Bagsideskift iPhone: Bestil i dag, og kom ned i butikken i morgen!

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Skulle du have en model som ikke er listet på siden, eller vil du af anden årsag høre mere om vores services? Så er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os! Du finder din lokale forhandlers emailadresse på oversigten over vores butikker her. Derudover kan du, hvis uheldet har været ude, med fordel tage et kig på et af vores mange fuldt inddækkende covers, så skaden ikke sker igen!

Vi har covers til alle de nyeste Apple-enheder.

"
Loading... Vent venligst ...